Acte d’inici del curs acadèmic 2016-2017 de la Gaspar

curs201617

Aquest dilluns dia 19 de setembre a l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps ha tingut lloc l’acte d’inici del curs acadèmic 2016-2017.

L’acte, presidit per l’equip directiu – Raquel Camacho directora, Ester Comenge secretària acadèmica i Marta Lucas cap d’estudis– va comptar amb l’assistència d’Àngels Chacon primera tinent d’alcalde, regidora de Dinamització Econòmica, Coneixement i Interior.

La sessió es va realitzar en la sala d’actes de l’Ignova que s’omplí de gom a gom atès el nombrós alumnat matriculat en aquest curs.

Un cop presentat l’equip docent es varen passar alguns documentals de diverses activitats de l’escola. En acabar, la regidora Chacon va excusar Maribel Cuadras, regidora d’Ensenyaments Artístics i Govern Obert, que no va poder assistir a aquesta sessió inaugural, i va explicar el compromís del seu departament per a la industrialització de la ciutat, posant èmfasi també en la responsabilitat individual per assolir l’excel·lència.

L’escola ofereix cicles formatius de grau mitjà d’Artesania de Complements de Cuir i d’Assistència al Producte Gràfic Imprès, així com el cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària.

A més de l’ensenyament reglat, l’escola té un ampli ventall de cursos monogràfics a la tarda per a nens, joves i adults; són cursos que formen en molt diverses tècniques, des de les tradicionals de pintura i dibuix com en noves tecnologies.

El passat curs l’escola va ser guardonada amb el Premi Nacional d’Artesania. L’acta del jurat va valorar especialment l’aposta ferma i decidida que fa l’escola per un ofici històric vinculat al nostre territori i el fet de ser escola de referència en el món del cuir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s