La Gaspar, seleccionada per representar les escoles d’art i disseny de Catalunya a Expohogar.

img_6577

L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps ha estat seleccionada pel reconegut dissenyador Blai Puig per a participar a Expohogar representant les escoles d’art de Catalunya en l’espai SEE (Special Expert Event), espai de promoció per els expositors, de demostració per els visitants, de plataforma per als professionals que intervenen i de pedagogia a través de les escoles.

La peça seleccionada ha estat la bossa Origami en pell de l’Israel Gabriel, un complement de moda en cuir realitzat mitjançant la tècnica de l’origami, al singular cicle formatiu professionalitzador de grau mitjà d’Artesania de Complements de cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya amb titulació oficial que ofereix l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada, coneguda com La Gaspar.

L’exposició va ser inaugurada el passat dissabte 17 de setembre per Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i Muntsa Vilalta, Directora General de Comerç. També van assistir a la inauguració els dissenyadors Blai Puig i Anna Riba, Pilar Alzina gerent de Ceràmiques Marcó, l’actual directora de l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada Raquel Camacho, Olga Adroher cap del Servei d’Ordenació dels Ensenyaments Artístics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

La peça es podrà visitar fins el dimarts 20 de setembre. Al recinte de Montjuïc a Barcelona http://www.expohogar.com/ca/

Per a més informació sobre els estudis d’Artesania de Complements de Cuir, trucar a l’escola 93.805.52.62

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s