Mireia Vilanova a la sala de La Gaspar

mireia-vilanova

A la sala d’exposicions de l’EMA Gaspar Camps es va inaugurar l’exposició de fotografia de Mireia Vilanova. Es tracta d’una sessió fotogràfica, d’una vintena d’obres, realitzada als camps de concentració d’Auschwitz.

El conjunt de fotografies és molt equilibrat i rigorós en totes i cada una de les composicions. Aquesta expressió curosa i controlada crea en l’espectador una disposició reflexiva i en certa manera distant. El paisatge intensament hivernal i la total absència de presència humana –la solitud– aporten també una paralitzant fredor emocional i, lluny de deixar-te indiferent, les imatges es fan més punyents i corprenedores perquè fan present la inhumanitat del lloc i del que representen.

L’exposició s’emmarca en la sèrie d’exposicions “De l’escola al món professional” que la sala d’exposicions La Gaspar està organitzant aquest curs amb treballs d’antics alumnes que ja s’han incorporat professionalment al disseny.

En la presentació, Vilanova va explicar la seva experiència d’incorporació al món laboral i va encoratjar a tot l’alumnat a seguir en els estudis i a no perdre la il·lusió i entusiasme perquè malgrat la situació laboral, va remarcar, amb constància i insistència acaben sortint moltes possibilitats de feina interessant.

L’exposició estarà oberta fins el 13 gener.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s