Graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Els passats dies 20, 21 i 22 de juny van tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps les presentacions de les Obres Finals dels cicles formatius de grau mitjà d’Art Final i d’Artesania en Cuir, i dels Projectes Finals del cicle de grau superior de Gràfica Publicitària.

Aquets projectes s’han estat elaborant durant l’últim trimestre del curs, i els professionals i públic assistent a l’acte van constatar l’alt nivell de qualitat que va assolir el disseny dels diferents treballs presentats.

Per a la realització d’aquestes obres i projectes finals, diferenciant el nivell referent a un grau mitjà o a un de superior, cal seguir un procés de creació que té en compte l’estudi de mercat, l’anàlisi de la competència, el posicionament, la definició del producte, la denominació i la creació de la marca i el disseny del producte (prototip), del packaging o de la papereria segons els casos, les propostes i especialitats.

El treball proposat per a les obres d’Art Final consistia en la realització del dossier d’aplicacions de la imatge corporativa d’una casa de turisme rural; en el cas de les obres d’Artesania en Cuir, cada alumne va plantejar una proposta personal, que va anar des de col·leccions de complements de moda a partir de les arquitectures de Frank O. Gehry, fins a la inspiració a partir d’una nina turkana, una peça del Museu de la Pell d’Igualada i comarcal de l’Anoia, per crear uns objectes amb una part de joia i de joc; l’alumnat de Gràfica Publicitària també va presentar propostes personals a partir d’una de les dues idees donades, l’aire i l’aigua, que van tenir com a resultat projectes de xaranga, balnearis i estacions termals, gimnàs o spa i aigua mineral.

Cada nova convocatòria de presentació d’obres i projectes finals permet constatar un bon nivell i uns resultats notables i interessants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s