Reeixida inauguració de l’exposició de Gravats a la Gaspar

Dijous 7 es va inaugurar a La Gaspar (Escola Municipal d’art i disseny Gaspar Camps) l’exposició de treballs fets en els Tallers de Gravat i Serigrafia, corresponent al curs 2017-2018.

Va obrir l’acte la directora de la Gaspar, Raquel Camacho, agraint la feina realitzada per professors i alumnes a l’Escola Oberta, nom que rep l’àmplia oferta educativa de l’Escola d’Art en horari de tarda, al marge dels estudis reglats o cicles formatius que s’imparteixen al matí. Aquesta exposició és l’expressió de la important activitat artística, i de molt nivell, que l’escola genera i serà capaç de generar en el futur.

​L’apas​sionant món​ de l​’edició seriada, ​feta​ amb serigraf​ia, estampats sobre roba, paper…o d’altres superf​ícies, així com l’edició d’impres​sions calcogràfiques, amb puntes seques, aiguatintes, fotosolars… ofereixen a l’alumnat​ ​una experimentació constant a la recerca d’all​ò​ que els intere​ssa.

Per formar part d’aquests tallers no cal tenir-ne coneixements previs. El contingut del taller de gravat s’adapta a cada alumne vetllant per una correcta realització i execu​ció ​tècnica.

Aquests dos tallers s​ón impartits pels professors. Josep Mª Rosich ​I Jaume Enrich, dos professional de reconeguts en l’àmbit del disseny graphic I la il.lustració.

Aquesta exposició representa una selectiva mostra d’aquests treballs que restaran exposats fins el dia 30 d’aquest mes i la inscripció a aquests, i d’altres cursos i tallers que ofereix La Gaspar, serà durant de l’11 al 22 de juny.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s