La Gaspar col·labora amb Espai d’Arts 

Un curs més l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada ha col·laborat amb l’Espai d’Arts Escola de Dansa d’Igualada amb la realització del cartell Mostra’m Dansa i Festival Dansa.

La proposta ha estat guiada pel professor Aureli Sendra i realitzada dins el Mòdul de Projectes de 2n de gràfica publicitària. Paral·lelament s’han treballat les imatges dins el Monogràfic de Fotografia que es realitza a l’Escola Oberta sota la tutorització del mateix professor.

El cartell triat és de l’alumne Francesc Roca de Gràfica Publicitària i les fotografies recauen en Laura Orejuela i Teresa Beltran alumnes del monogràfic. Amb aquests projectes reals l’escola vol acostar el seu alumnat al món professional.
Donem les gràcies a la col·laboració de les models, les ballarines Marta Canales i Berta Búrria d’Espai d’Arts.

L’Escola La Gaspar ofereix estudis reglats, cicles formatius d’arts plàstiques i disseny, i també una formació molt àmplia en diferents disciplines dins la programació de l’Escola Oberta, les inscripcions per aquests monogràfics és de l’11 al 22 de juny i podeu consultar-ne la programació a la web de l’escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s