L’Escola Gaspar Camps al Fineart 2018


Com en totes les edicions del FineArt Fotografia Igualada, l’escola d’Art i disseny Gaspar Camps ha tornat a participar activament al certamen, ja sigui exposant treballs dels seus alumnes o visitant les diferents exposicions repartides per la ciutat.
Com a part del procés formatiu de l’alumnat de gràfica publicitària i també del cicle de monogràfics, els alumnes van conèixer diferents autors fotogràfics veient la seva obra exposada i també amb actes organitzats pel FineArt com la projecció al Cinema Ateneu de la figura del fotògraf mallorquí Toni Catany.

El compromís més important però ha tornat a ser la exposició de fotografies al espai de la Cotonera. Els treballs presentats allà responien al repte de la fotografia de l’autoretrat, una oportunitat de declarar-te qui ets visualment, un moment per l’auto reflexió, aturar-te, mirar-te i ubicar-te a tu mateix dins la teva obra. S’han exposat exposat obres personals de l’alumnat que des de ja fa anys assisteixen als cursos monogràfics de projecte guiat de fotografia amb els que continuem aprenent i explorant en la tècnica i l’expressió fotogràfica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s