Andrés Moreno Rosado, alumne de l’Escola municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, creador del cartell del 3r Vademercat – Nit de tapes al mercat de La Masuca

Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors productius de la societat (associacions, entitats, empreses, estudis de disseny, etc.), amb aquesta idea l’escola col·labora amb diferents iniciatives sorgides del món associatiu i professional en allò que anomena “projectes reals”, treballs o projectes realitzats per als seus estudiants que tenen una plasmació real, i que van, per tant, més enllà de l’exercici realitzat en l’àmbit acadèmic, cosa que suposa un al·licient per als estudiants.

Dins d’aquesta línia de treball, un dels darrers projectes reals que s’ha realitzat a l’escola és la imatge gràfica del cartell del 3r Vademercat – Nit de tapes al mercat de La Masuca.

Els alumnes de 2n Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès, coordinats per Xavier Mula, professor de l’assignatura d’Autoedició, van dissenyar el cartell promocional d’aquest esdeveniment, que aquest any arriba a la tercera edició i que es celebra el dissabte 14 d’abril de 20 a 24h.

El disseny de l’alumne Andrés Moreno de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, va estar seleccionat com guanyador d’aquest concurs. Posteriorment, el mateix alumne guanyador va realitzar la resta de dissenys, com el díptic informatiu o els tiquets.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s