Els alumnes de disseny en pell de la Gaspar visiten Fontanellas i Martí

 

Els alumnes del cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir i els del curs monogràfic de pell de l’Escola Municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada van visitar l’empresa Igualadina de curtits Fontanellas i Martí. Durant la visita, els alumnes van poder observar el procés de producció complet que realitza l’empresa, des dels treballs de ribera fins l’acabat final de la pell.

La possibilitat de que disposa l’Escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’accedir a empreses del sector dels curtits, tan importants com Fontanellas i Martí, suposa un valor afegit pel projecte formatiu dels cursos que ofereix la Gaspar vinculats al sector de la pell. Els alumnes tenen l’oportunitat de conèixer de forma molt pràctica i directa les característiques de la matèria prima que protagonitza la seva formació dins el cicle professionalitzador d’Artesania de Complements de Cuir.

L’escola municipal d’art Gaspar Camps d’Igualada ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en l’àmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic i disseny en pell. És l’única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del Departament d’Ensenyament, en disseny en pell, concretament el cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya amb titulació oficial que ofereix l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada, coneguda com La Gaspar.

Dins aquest cicle s’imparteix el mòdul de Taller de pell on es treballa de forma pràctica dins un taller, a la mateixa escola, equipat amb altes prestacions i dotat de l´última tecnologia així com de tot el material artesanal necessari per confeccionar qualsevol tipus de producte en pell de forma professional. 

Per a més informació sobre els estudis singulars d’Artesania de Complements de Cuir, trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s