Maria Pineda, alumna de Gràfica Publicitària de la Gaspar becada internacionalment a Anglaterra.

Maria Pineda, alumna del  cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps, ha obtingut una beca de mobilitat internacional per realitzar pràctiques professionals a Bristol, Anglaterra.  La durada d’aquesta estada al Regne Unit és de 3 mesos (de març a maig) durant els quals la Maria treballarà en una empresa vinculada al món del disseny gràfic.

Aquesta beca forma part del projecte TLN-MOBILICAT (programa de Garantia Juvenil), impulsat per la Generalitat de Catalunya i finançat pel Fons Social Europeu; el projecte ofereix als joves l’oportunitat de realitzar  pràctiques professionals a l’estranger, amb la intenció de facilitar-los la inserció al món laboral i donar-los a conèixer altres contextos socials i professionals. Hi poden accedir joves d’entre 18 i 30 anys amb estudis de cicles formatius de grau mitjà o superior (començats o acabats).

La beca cobreix totes les despeses (desplaçament, manutenció i pocket money) i ofereix una primera fase de preparació cultural i  lingüística amb un curs intensiu de 120 hores d’angles durant els mesos de gener-febrer; en aquest periode també es realitza una orientació professional individualitzada als joves seleccionats pel programa. Durant l’estada a l’estranger, els joves viuen en família i tenen el suport d’un tutor de pràctiques. A la tornada, es realitza un acompanyament a la inserció laboral amb el suport dels professionals del Consell Comarcal de l’Anoia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s