Els alumnes de pell de La Gaspar presents al saló Première Vision París a la Bella.

El dijous 30 de novembre es va dur a terme la Première Vision Leather Clud of Fashion de París al clúster de pell d’Igualada a la’Adoberia la Bella, amb l’objectiu de presentar les noves tendències de moda de temporada primavera/estiu 19 pel cuir. En aquesta presentació,  els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania de complements de cuir i del monogràfic de disseny i producció en pell que l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps ofereix en horari de tarda, van poder veure les tendències en l’àmbit de la moda així com la seva aplicació al cuir.

L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada ofereix dins la seva oferta reglada el  singular cicle formatiu professionalitzador de grau mitjà d’Artesania de Complements de cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya guardonat amb el Premi Nacional Prestigia. Dins aquest cicle es treballa de forma pràctica dins un taller de pell equipat amb altes prestacions i dotat de l’última tecnologia així com de tot el material artesanal i industrial necessari per confeccionar qualsevol tipus de producte en pell de forma professional.

Per a més informació sobre els estudis d’Artesania de Complements de Cuir, trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s