L’alumnat de l’escola d’art i Disseny Gaspar Camps visita CaixaForum

El  dijous passat 16 de febrer l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà d’Assistent al producte gràfic imprès i del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Campsva fer una visita guiada a l’exposició temporal “Art i Cinema. 120 anys d’intercanvis”.

En l’exposició vàrem poder veure els vincles del cinema amb la resta de les arts i les influències mútues. Exemples cèlebres, i d’altres menys coneguts i sorprenents, que el cinema deu a la resta de les arts, i a l’inrevés i que han conviscut al llarg del pas del temps. La Cinémathèque française, amb una selecció d’obres de la seva col·lecció, ha complementat l’exposició artística amb peces de museus reconeguts d’Espanya i França.

Amb aquesta visita es dóna el tret de sortida a la 8a Setmana de l’Animació de “La Gaspar” que es realitza del 16 al 24 de febrer 2017 i que enguany treballa el lema: El disseny com a eina de canvi social.

La Setmana de l’Animació és una setmana interdisciplinar on tot l’alumnat es reparteix en diferents grups barrejant els tres cicles que imparteix l’escola, i es treballa en un projecte comú amb dos objectius: un, realitzar un microcurt d’animació d’una durada d’entre 60 segons i 3 minuts; i dos, muntar un Making Off d’uns 3 minuts, explicant la realització del projecte (crèdits, etc.).

El resultat d’aquesta feina es podrà veure projectat el proper divendres dia 24 a les 12h en una presentació pública que es realitzarà a l’Ateneu Cinema d’Igualada.

caixaforum1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s