LA GASPAR CAMPS: DE L’AULA A LA FEINA

exposicio-nota-premsa-2

A la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’art i disseny Gaspar Camps s’exposa una interessant mostra fotogràfica de treballs realitzats per l’alumnat del Cicle Formatiu d’Artesania de complements de cuir, que conjuntament, han estat distingits amb el Premi Nacional d’Artesania Prestigia 2016, atorgat per la Generalitat de Catalunya

En l’exposició podem veure molts dissenys i realitzacions fetes en cuir tant de projectes d’escola com encàrrecs d’importants firmes de moda: bosses, motxilles i altres complements.

Diverses firmes de moda es posen en contacte amb l’escola davant la necessitat de realitzar els complements de vestir de les seves col·leccions, quan es volen fer amb la prestància i prestigi de la pell. Algunes de les col·laboracions exposades van tenir el seu ressò en els medis periodístics.

El motiu de l’exposició és mostrar les moltes possibilitats d’aquest cicle formatiu, únic a tot Catalunya, i les sortides professionals que té pels nombrosos àmbits industrials i artesanals d’aplicacions de la pell i, en especial, en la moda.

En destaca en tots ells la modernitat dels dissenys tant en aquells fets en col·laboració amb dissenyadors externs com en els fets com exercicis de l’escola. Destaquen també les aplicacions innovadores i en ocasions sorprenents; així hi podem veure coses com altaveus realitzats en cuir, trofeus que canvien de color amb el tacte o també uns guarniments pel cavall amb il·luminació nocturna incorporada, entre molts altres productes.

En la mostra es veu el compromís de l’escola amb la innovació i la qualitat dels productes en un sector molt tradicional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s