ESTIUART 2016

P1030495 P1030513

El 22 de juliol va ser l’últim dia de l’EstiuArt 2016 “Un estiu de pel·lícula!”, la proposta de lleure educatiu i creatiu que un any més ha ofert l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. Des del 27 de juny al 22 de juliol el casal ha comptat amb la participació d’un total de 344 alumnes (39 infants de 4 a 5 anys, 79 infants de 6-7 anys, 60 infants de 8-9 anys, 86 joves de 10-12 anys i 80 joves de 14-16 anys) d’Igualada i la comarca de l’Anoia.

Enguany el centre d’interès ha estat el món del cinema, i els infants entre 4 i 12 anys han pogut gaudir del seu temps lliure alhora que han desenvolupat la seva creativitat i han elaborat guions de pel·lícules, han preparat càstings, vestuaris i decorats, han creat instruments d’animació de la imatge i han reproduït personatges de dibuixos animats de les pel·lícules més actuals… I els divendres, hi ha hagut diversió a dojo amb gimcanes, festes aigua i jocs populars.

Paral·lelament, els joves entre 12 i 16 anys han après a vectoritzar amb Adobe Illustrator, han elaborat un cartell amb Adobe Photoshop i un microcurt d’animació amb la tècnica de l’Stop Motion i finalment han dissenyat el fulletó d’un programa de la cartellera amb Adobe Indesig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s