El dissabte 12 de març, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va celebrar la jornada de portes obertes.

Durant dues hores nombrosos visitants van poder veure les instal·lacions de l’escola i es van poder informar sobre els diferents estudis reglats que s’hi realitzen.
Per al curs 2016-2017 l’escola ofereix els cicles de grau mig d’Artesania de Complements de Cuir de la família professional de la Indumentària i Assistència al Producte Gràfic Imprès de la família de la Comunicació gràfica i audiovisual. De grau superior es pot estudiar el cicle formatiu de Gràfica Publicitària de la familia de la Comunicació gràfica i audiovisual. Els tres cicles són de dos anys de durada.
En el cicle formatiu de d’Artesania de complements de cuir, s’aprèn a treballar la pell i a crear dissenys en moltes de les seves múltiples possibilitats, des de complements de moda com bosses o cinturons fins a estoigs i embalatges de luxe, cobertes de llibre o articles esportius, és un camp només limitat per la imaginació.
Els dos cicles de disseny gràfic –grau mig i superior– formen per treballar en àmbits tan dinàmics com la publicitat, la promoció, la gràfica de producte o el disseny editorial.

Del 10 al 17 de març es pot fer la preinscripció on-line a les proves d’accés a tots els cicles formatius.
http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces

portes obertes

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s