Conveni de l’escola d’art Gaspar Camps amb el Museu del Disseny de Barcelona

museu disseny

L’Escola municipal d’art Gaspar Camps,  juntament amb 25 centre que imparteixen també ensenyaments d’art i disseny, han signat un conveni amb el Museu del Disseny de Barcelona per un període de dos anys i prorrogable dos anys més. A l’acte, que va tenir lloc al Museu del Disseny, hi van assistit, entre d’altres, la directora del Museu, Pilar Vélez, i els representants dels centres especialitzats en l’ensenyament de les arts i el disseny. Aquest conveni de col·laboració amb el Museu del Disseny vol promoure diferents formats d’activitats educatives relacionades amb el disseny, la creativitat i la innovació. Els acords del conveni permetran la difusió recíproca de les activitats, la visita de grup docent gratuïta, el descompte en el preu de l’entrada, l’ús del centre de documentació, el préstec interbibliotecari, la cessió de continguts i la cessió d’espiar.

“Des del museu també eduquem, posem en valor un patrimoni material que és de tots. Ara, amb aquest conveni, ens obrim més i posem a l’abast de tots els centres educatius els nostres recursos, tant les col·leccions com els fons del Centre de Documentació. Ens agradaria que tots els alumnes passessin pel Museu i que es generin noves línies d’activitat i de recerca” ha afirmat Pilar Vélez.

Una vegada més, l’escola d’art igualadina se suma a la funció pedagògica d’apropar la cultura i el patrimoni als estudiants de l’escola Gaspar Camps; escola on es poden impartir cicles formatius de grau mitjà i superior en arts plàstiques i disseny, concretament els cicles formatius de grau mitjà en “Artesania de Complements de cuir” de la família professional de la Indumentària i “Assistència al producte gràfic imprès” i “Gràfica Publicitària” de grau superior, ambós cicles de la família professional de la Comunicació gràfica i audiovisual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s