L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita les instal·lacions de Graphic Packaging Internacional l’Anoia

gaspar camps
Dins del mòdul de Packaging i disseny estructural que actualment s’imparteix a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps el passat dijous 3 de març, els alumnes de segon curs del cicle formatiu de Gràfica Publicitària van visitar les instal·lacions de Graphic Packaging Internacional a la nostra comarca; una empresa líder en el sector de la fabricació d’envasos de cartró, especialitzada en la fabricació de sistemes multipack per a begudes i alimentació amb una  plantilla de més de 130 persones i una facturació anual de 30 milions d’euros. Una empresa altament integrada en tots els processos de producció amb l’objectiu de garantir als seus clients els més alts nivells de qualitat i servei.

El packaging i les empreses d’aquest sector tenen una àmplia representació a la nostra comarca i suposen una de les activitats econòmiques més importants de l’Anoia. És per això que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps imparteix aquests estudis amb la intenció de donar resposta a les demandes de treball del sector, en el disseny estructural d’envasos de cartró.

Els alumnes varen poder veure els diferents departaments de l’empresa i tot el procés de fabricació d’un envàs, des de la preimpressió, les diferents línies d’impressió, encunyadores, plegadores i acabats fins a l’expedició del producte final.

Des de l’escola, volem agrair a l’empresa i als seus responsables la seva col·laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s