L’escola d’art Gaspar Camps dóna el tret de sortida a la 7a Setmana de l’Animació

òscar

Aquest divendres 19 s’ha iniciat a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps la 7a Setmana de l’Animació. Durant una setmana l’escola interromp la rutina normal de classes per posar a l’alumnat el repte de realitzar un microcurt, de no més de tres minuts, en una setmana.

Aquest any el tema proposat és La Pau que hauran de desenvolupar en qualsevol de les tècniques de motion graphics digital o manual: animació amb tipografies, objectes, dibuix, plastilina, figures retallades o animació per ordinador.

El tret de sortida el va donar Óscar Balsells en una interessant xerrada sobre la importància i l’estructura del guió. Balsells, gerent i director artístic del Teatre l’Aurora del qual també fou membre fundador i promotor, ha estat guionista de diverses companyies de teatre i productores de radio, televisió i publicitat. La master class va tenir lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Central d’Igualada i s’hi va explicar el concepte, variants i components que tot guió necessita per captar l’interès del públic i va ressaltar la presencia constant del guionista en tot el procés de producció audiovisual.

Durant aquesta setmana es creen grups amb alumnes de totes les especialitats de manera que tots aportin diferents coneixements en la realització de les animacions; la mescla de cicles formatius i edats augmenta la diversitat amb la conseqüent millora de la creativitat i foment de les relacions personals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s