Exposició de Gravats dels alumnes de l’escola Gaspar Camps a Mont-Àgora

2016-01-22-18.30

L’escola municipal d’art Gaspar Camps d’Igualada presenta a la Sala Mont-Àgora l’Exposició colectiva “Gravats” dels treballs realitzats per l’alumnat del “Taller de Gravat” de l´Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada durant el curs 2015-2016, que presenten una mostra de les diferents tècniques treballades al Taller de Gravat: tècniques calcogràfiques com l’aiguafort, l’aiguatinta, litografia sobre polièster, fotogravat, linòleum, xilografia i serigrafia.

Una mostra on es pot veure com cada alumne ha realitzat una sèrie de gravats on mostren, cadascun d’ells, una visió molt expressiva, rica i personal mitjançant la tècnica del gravat. Els alumnes que partipen a la mostra i formen part del Taller de Gravat de l’escola d’art són el Jordi Martínez, Dolors Escala, Josep M. Rosich, Montserrat Oliva, Maria Montfort, Pere del Pozo, Josep M. Garcia i Aïda Elias.

El “Taller de Gravat” és un dels tallers que ofereix l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada com a part de l’oferta formativa no reglada o cursos monográfics que ofereix cada curs amb l’objectiu d’apropar la creativitat i les diferents tècniques artístiques i del àmbit del disseny a la ciutat i la comarca.

L’exposició es podrà visitar durant tot el mes de febrer a la sala d’exposicions de Mont-Àgora, Passeig de Catalunya s/n, 08710 Santa Margarida de Montbui

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s