L’escola Gaspar Camps col·labora amb dissenyador Xavi Grados al 080

080

Des del passat dilluns 1 de febrer es celebra la passarel·la de moda 080 Barcelona Fashion Week. Com en altres edicions l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha tingut l’oportunitat de col·laborar amb alguna de les firmes de moda participants.

El departament d’artesania en pell de l’escola ha treballat aquest any en la col·lecció de l’igualadí Xavi Grados, dissenyador jove, semifinalista del premi ModaFAD de 2014 que, com explica, li agrada inspirar-se en l’arquitectura i explicar històries a partir de les seves pròpies experiències i sensacions.

L’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Cuir de l’escola municipal d’art Gaspar Camps ha treballat en la col·lecció Hàlit en la qual ha volgut conceptualitzar les pressions que tenim quotidianament i com canalitzar-les; per això s’inspira en situacions límit que ens deixen sense alè.

Les textures, gruixos i volums dominen en els dissenys que volen ser cent per cent igualadins -confecció quilòmetre zero- expressats en peces de màxima qualitat, amb el protagonisme del tricot i, naturalment, de la pell.

L’escola municipal d’art Gaspar Camps d’Igualada ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en l’àmbit del disseny, concretament en les especialistas de disseny gràfic i disseny en pell. És l’única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del departament d’ensenyament, en disseny en pell, concretament el cicle formatiu de grau mitjà en Artesania en Cuir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s