Rosich inaugura l’exposició “Forma i espai” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

inauguració rosich

El dijous 15 d’octubre es va inaugurar a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició “Forma i espai” del dissenyador gràfic i artistia igualadí Josep M. Rosich.

A l’acte hi van assistir la directora de l’escola, la Raquel Camacho i l’Ester Comenge com a membre de l’equip directiu, amics i públic en general, que van poder parlar amb l’autor i comentar les diferents obres exposades.

Segons explica Rosich, l’exposició parteix d’una visita que, fa uns anys, va fer a una retrospectiva de Jean Arp, i on va descobrir els mecanismes de la creació segons aquest pintor i escultor franco-alemany, que es concretaven en cinc punts: la Geometria, els Automatismes, la Metamorfosis, les Formes lúdiques i la Forma per la Forma.

Aquests aspectes, o més aviat una reinterpretació i metamorfosi d’ells, es poden resseguir en les peces exposades. Així, les obres, realitzades sobre paper amb una gran depuració tècnica i creades a base de plantilles i estampació, juguen amb volums, idees com el ple i el buit, formes simples i molt geometritzades, que s’interpenetren i que sovint creen sensació de volum, i una gamma de colors limitada però suggerent, on es creen harmonies o contrastos.

Aquesta exposició es podrà veure a la Sala Gaspar Camps fins al proper 13 de novembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s