L’alumnat de disseny en pell de l’escola Municipal d’Art Gaspar Camps visiten adoberies igualadines

El passat dimecres 23 de setembre alumnat i professorat del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Cuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va visitar diferents adoberies d’Igualada. En concret es va visitar l’adoberia Miret, per veure l’adob vegetal, l’adoberia Llacuna, per a la sola i Curtits Badia per al procés de l’adob al crom.

Cada una de les empreses van explicar, amb una gran dedicació, tot el procés d’adob i d’acabats de les pells per conéixer i apedendre les diferències i les característiques del cuir a cada una d’elles. També van mostrar i explicar les instal·lacions, la maquinària i el seu funcionament. A més, cada adoberia també va oferir mostres de les diferents pells que realitzen per tal que l’escola en pugui tenir un petit mostrari.

D’aquesta manera, l’alumnat d’Artesania en Cuir, cicle formatiu específic reglat de disseny en pell de l’escola municipal d’art Gaspar Camps d’Igualada, únic i singular a Catalunya, van poder veure de primera alguns dels continguts impartits dins els diferents mòduls del cicle formatiu a l’escola, així com vincular l’escola amb l’empresa i el sector de la pell de qualitat d’Igualada.

IMG_3335

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s