Posada en comú de “La Galàxia en dansa” quin fart de giravoltar!

UDI_2015_triades_09 UDI_2015_triades_05 UDI_2015_triades_08

El dimecres 4 de març, 350 nens i nenes, l’alumnat de 2n de primària de set escoles igualadines i de dues escoles de Vilanova del Camí es van trobar a Can Papasseit per fer la posada en Comú de la Unitat Didàctica Interdisciplinària que organitzen les escoles de municipals d’art i de música d’Igualada.

Prèviament, els mestres i les mestres de música van fer dues sessions de formació amb la coreògrafa  Elena Garcia basada en la dansa creativa, el moviment corporal, la percepció de l’espai i la manipulació d’objectes i  materials. Per la seva banda els mestres i les mestres de plàstica van fer la seva formació amb Maria Carme Navarro, amb ella van prendre nota de com a partir de paraigües, mantes tèrmiques, globus, ampolles d’aigua, cartró, samarretes blanques, pintures i altres materials es podien fer coets, llunes i estrelles, sols, planetes i trencaclosques gegants que un cop muntats ens mostraven paisatges galàctics.

La jornada va començar amb l’assaig, a càrrec de l’Elena Garcia, a mig matí es va fer una parada per sortir a la plaça i esmorzar coca i xocolata, cortesia del gremi de flequers de l’Anoia, i cap a les 11 es va fer l’estrena de “La Galàxia en dansa”.

Per grups es van ballar diferents danses: Coets (escola Joan Maragall), Llunes i estrelles (escola Dolors Martí), Sols (escoles Gabriel Castellà, Garcia Fossas i Montclar), Planetes (escoles Marta Mata, Emili Vallès, Escola  Pia i Escoles de l’Ateneu), i finalment totes les escoles a la vegada van ballar La Galàxia en dansa!

En finalitzar l’acte es va fer entrega als formadors i als mestres de cada escola d’un llibret amb un recull de fotografies dels treballs realitzats a cada escola.

Fotografies de Vicky Sabater Masana alumna de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s