L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita les instal·lacions de Grafopack a la comarca de l’Anoia

GRAFOPACK

El packaging i les empreses d’aquest sector tenen una àmplia representació a la nostra comarca i suposen una de les activitats econòmiques més importants de l’Anoia. És per això que els alumnes de segon curs del cicle formatiu d’art i disseny de grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps van visitar les instal·lacions de Grafopack, empresa líder en el mercat del packaging d’alta qualitat per a begudes i alimentació, amb una forta implicació en el món del punt de venda PLV. Una empresa altament integrada en tots els processos de producció amb l’objectiu de garantir als seus clients els més alts nivells de qualitat i servei.

Amb les explicacions de Joan Tort, Director General de Grafopack, de Francina Marín, Executiva de Comptes i d’Eduard Forés, maquetista, els alumnes, també acompanyats per Enric Sánchez Urdangarin i de Jaume Enrich professor de l’escola i dissenyador, varen poder veure els diferents departaments de l’empresa, el procés de fabricació d’un envàs, des de la preimpressió a les diferents línies d’impressió, encunyadores, plegadores i acabats, així com el departament de creació de disseny de punts de venda PLV.

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps imparteix un mòdul de packaging i disseny estructural amb la intenció d’acostar als futurs dissenyadors i creadors de packaging a la realitat del disseny i la producció envasos.

 

Des de l’escola, volem agrair a l’empresa i als seus responsables la seva col·laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s