“El món del cartró” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Un dels objectius de l’escola és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors professionals (empreses, estudis de disseny, associacions, entitats, etc.). Dins del mòdul de Packaging i disseny estructural que actualment s’imparteix a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, el passat dijous 22 de gener els alumnes de segon curs del cicle formatiu de Gràfica Publicitària, van participar en una interessant xerrada sobre el món del cartró en el disseny d’envasos, impartida pel Sr. Magí Molas especialista en el cartró i el Sr. Sánchez Urdangarin, tots dos amb una àmplia experiència professional en el sector de les arts gràfiques.

Sota el nom de “El Món del cartró” la xerrada va servir per conèixer els diferents tipus de cartrons, les especificacions i les qualitats necessàries per aconseguir fer un ús correcte d’aquest material, en els diferents projectes de disseny estructural d’una caixa o embalatge. Les diferents fibres, els processos de fabricació del cartró, la minimització de l’envàs i dels costos de producció, la mecanització, el reciclatge i el transport, foren algunes de les temàtiques tractades.

Hi va haver, doncs, una visió professional d’aquesta activitat econòmica, clau en el sector de les arts gràfiques a l’Anoia.

Packaging_el_món_del_cartró

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s