“Fotografies”, de Josep Mensa, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

El proper dimecres dia 21 de gener s’inaugurarà a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una exposició de fotografies a càrrec de Josep Mensa.

Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, a través de la seva sala d’exposicions, és el de donar a conèixer i promoure les activitats artístiques dels seus alumnes i exalumnes que, com és el cas de Josep Mensa, són d’un nivell i qualitat molt remarcables. Antic alumne dels estudis de disseny gràfic de l’escola, Mensa ha cultivat la pintura i la fotografia d’una manera autodidàctica i com a una prolongació artística vinculada a la seva activitat professional dins l’àmbit del disseny gràfic. Particularment com a fotògraf s’ha destacat notòriament per bé que algunes de les seves obres han estat premiades en concursos nacionals i internacionals.

La mostra que ens presentarà en aquesta ocasió a la sala de l’escola serà una selecció de diverses temàtiques dels seus treballs fotogràfics realitzats en els darrers cinc anys. La inauguració tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre i la mostra es podrà veure fins al dia 20 de febrer.

FOTO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s