David Reina, de Mure; a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Xerrada_David_Reina-1

David Reina, de la botiga Mure, va visitar el dijous passat dia 11, l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps. Aquesta botiga d’Igualada té una acurada selecció d’objectes per a la llar i també per a l’ús personal. Reina va fer una amplia explicació sobre el concepte a partir del qual fa la selecció de productes que té a la botiga, basat en la funcionalitat, l’estètica i la sostenibilitat, criteris tots ells cada vegada més valorats pel públic compromés i a qui li agrada el disseny.

Va explicar també el significat i procés que va seguir per dissenyar l’imagotip de la botiga, a partir de la síntesi d’unes gotes de nèctar i de l’abella. Les gotes de nèctar són els criteris de selecció i l’abella és la identitat que, com a individus, se’ns conforma cada vegada que triem i actuem; alhora   aquestes decisions acaben afectant la comunitat amb què convivim, l’eixam.

Posteriorment el David va il·lustrar la dissertació amb diversos objectes que té a la botiga, comentant la seva funcionalitat, procedència, materials utilitzats, sistemes de producció, embalatge i tots aquells aspectes que condicionen una rigorosa selecció.

La xerrada, a la qual van assistir alumnes de les especialitats de disseny gràfic i d’artesania en pell, va ser una lliçó pràctica de disseny aplicat i d’estratègia de màrqueting.

La invitació de Mure és fruit de la voluntat de l’escola de conèixer i   vincular-se amb tots els agents del món del disseny de la ciutat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s