Llavor i fruits de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps als Premis Ciutat d’Igualada

El diumenge 23 de novembre es van lliurar els Premis Ciutat d’Igualada, uns guardons que reconeixen la creació artística en diferents camps.

A part de felicitar totes les persones guanyadores pel seu talent i esforç, des de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps volem destacar l’àmplia representació de creatius relacionats amb el nostre centre entre els guardonats en aquesta convocatòria.

Així doncs, pel que fa al Premi d’Art Digital Jaume Graells tres exalumnes del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària van ser reconeguts: Daniel Cordero Sillero amb un accèssit per “Avions de paper”, i Mariona Pujol Gabaldon i Albert Vendrell Ortiz, també exalumnes de l’escola, van guanyar el primer premi amb “Retrats en sèrie”.

Finalment, pel que fa al premi de Disseny Gaspar Camps, han guanyat el primer premi ex aequo l’estudi Burzon*Comenge i l’estudi Evvo. Burzon*Comenge van presentar el projecte de vídeo mapping de Sant Climent de Taüll i Evvo el projecte Supermercat PlusFresc. Actualment, Ester Comenge i Secanell, de l’estudi Burzon*Comenge, també és professora de l’escola, i en aquest projecte també hi va col·laborar Xavier Mula, antic alumne del centre.

No hi ha dubte, doncs, que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps és una bona pedrera de creatius!

20141123_114910-(1)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s