Xerrada d’Enric Sánchez Urdangarin a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

FOTO-XERRADA-ENRIC-1

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps imparteix aquest any un nou mòdul formatiu de Packaging i Identitat de producte, amb l’objectiu d’aprofundir en aquesta disciplina, en la seva història i en els condicionaments socials actuals. Aprendre a desenvolupar projectes atenent a les necessitats del client i del producte. Analitzar, dissenyar i executar un projecte i aprofundir en el coneixement específic dels materials propis de la indústria, els sistemes de creació de l’envàs, la preimpressió i els controls de qualitat.

Dins de la programació d’aquest mòdul i de les activitats previstes, l’escola compta amb la col·laboració d’empreses i professionals del sector, i el dijous 13 de novembre Enric Sánchez Urdangarin, que ha dedicat més de 40 anys al món de les arts gràfiques i el packaging, ens va transmetre la seva passió per aquesta professió, en una interessant xerrada celebrada davant dels estudiants del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària.

Es va tractar d’una xerrada introductòria en el procés del disseny estructural d’un envàs de cartó, molt motivadora i interessant, una visió professional d’aquesta activitat econòmica, clau en el sector de les arts gràfiques a l’Anoia. La logística, la minimització de l’envàs i dels costos, la mecanització, el reciclatge, el màrqueting i el transport, foren algunes de les temàtiques tractades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s