Alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visiten l’exposició “Cara a Cara. El retrat de la col·lecció Foto Colectania”

IMG-20141030-WA0005

Els alumnes del cicle formatiu d’art i disseny de grau superior de Gràfica Publicitària de primer i segon curs de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, van visitar l’exposició “Cara a Cara. El retrat de la col·lecció Foto Colectania” al Museu de La Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia.

A partir d’aquesta mostra van participar en l’activitat “El retrat… per Lurdes Delgado”, fotògrafa retratista reconeguda per treballs en revistes com GQ, Elle, Newsweek, People o Spiegel, així com també pels dominicals de El País, l’ABC i La Vanguardia, realitzant retrats, entre d’altres, de Hillary Clinton, Al Gore, Rudy Giulani, Tom Wolfe, Isabel Allende, Philip Roth, Viggo Mortensen, Bono, Antonio Banderas, Paul Auster, Richard Serra, Paul Gasol o Joan Massagué.

A través d’un diàleg entre Lourdes Delgado i la també fotògrafa Mònica Roselló,  es va presentar la seva obra, i van compartir juntament  amb l’alumnat i professorat assistent les seves propostes i els seus interessants mètodes de treball.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s