L’estudi de disseny “Suigeneris communicatio” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

master

El passat 1 d’octubre va tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada la conferència inaugural del nou curs acadèmic a càrrec de l’estudi de disseny gràfic de Barcelona “Suigeneris communicatio“.

Amb actes com aquests l’escola vol acostar al seu alumnat els professionals destacats del sector del disseny i de la creativitat per compartir experiències i coneixements, per això hi va ser present l’alumnat dels cicles formatius d’art i disseny que s’imparteixen al centre (els cicles de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Assistència al producte gràfic imprès, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària), així com d’antics alumnes de l’escola i d’altres professionals interessats. L’acte va ser presentat per la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí i Piqué, que va agrair als dos conferenciants, Jordi i Diego, socis fundadors de l’estudi “Suigeneris communicatio” poder comptar amb la seva presència.

Durant la xerrada es va presentar molt material interessant, divertit i emotiu per tal d’explicar i exemplificar diferents conceptes, i es va propiciar la participació de tots els presents, en un acte que va ser desenfadat però alhora enriquidor conceptualment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s