L’alumna de l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps Júlia Solé, guanya el 1r premi del concurs de dibuix de l‘European Balloon Festival

unnamed

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps porta ja molts anys organitzant l’Estiuet, activitats d’arts plàstiques per a infants i joves de 4 a 16 anys que es desenvolupen des de finals del mes de juny i durant el juliol; concretament aquest any des del 25 de juny fins al 25 de juliol.

A l’Estiuet cada setmana es treballen diferents activitats relacionades amb els temes generals del programa, i, durant la setmana del 30 de juny al 4 de juliol es va proposar que cada alumne de 4 a 12 anys realitzés un dibuix per participar al I Concurs de dibuix “Mirem Igualada des d’un globus” organitzat amb motiu de la celebració de l’European Balloon Festival a la nostra ciutat.

La Júlia Solé Tomàs, d’11 anys i alumna de l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, ha obtingut amb el seu dibuix el 1r premi d’aquest concurs, consistent en un vol en globus per a un adult i un nen. La Júlia ha participat a l’Estiuet les setmanes del 30 de juny a l’11 de juliol, i el monitor del seu grup ha estat el Jordi Rabell.

Felicitats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s