L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps col·labora amb Ingravita

Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors productius de la societat (empreses, estudis de disseny, associacions, entitats, etc.), ja que són uns estudis professionalitzadors i, a través del seu currículum, aquests alumnes poden incentivar la seva creativitat i iniciar la seva actuació en el món laboral en tasques adequades al perfil de cada cicle impartit al centre.

Amb aquesta idea l’escola col·labora habitualment amb diferents iniciatives sorgides del món professional en allò que anomena “projectes reals”, treballs o projectes realitzats pel seus estudiants que tenen una plasmació real, i que van, per tant, més enllà de l’exercici  realitzat en l’àmbit acadèmic, cosa que suposa un al·licient per als estudiants.

Un dels darrers projectes reals que s’ha realitzat a l’escola és una part de la imatge gràfica de l’empresa Ingravita d’Igualada. Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès,dins el mòdul de Disseny Assistit per Ordinador i coordinats per la professora Janice Lafarga, van dissenyar el cartell i la samarreta promocional d’aquest rocòdrom indoor i escola d’escalada d’Igualada. I, a principis del mes de juliol, Carles Ros com a representant de l’empresa, va fer lliurament a l’autora del projecte seleccionat, Mercè Gallego, del premi, consistent en entrades per provar les activitats del rocòdrom.

P1010045

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s