Inauguració de l’exposició de “Gravats: Itineraris d’Igualada” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Dijous passat s’inaugurà, a la Sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una exposició de les obres realitzades pels alumnes del curs de “Taller de gravat”, amb la presència de la directora M. Goretti Bartrolí i de Raquel Camacho.

En aquesta exposició es pot veure una variada selecció dels gravats realitzats en diferents tècniques calcogràfiques, litografia sobre polièster i fotogravat, que s’han treballat al llarg d’aquest curs monogràfic impartit per la professora Raquel Camacho. Els treballs han estat realitzats sota el tema “Itineraris”, i són visions molt personals de diferents rutes, de racons físics, i també d’espais emocionals, inspirats en la ciutat d’Igualada. Tots ells són el resultat d’uns coneixements previs apresos a classe sobre les característiques pròpies de les diferents tècniques del gravat i de les seves possibilitats expressives.

L’exposició es podrà veure fins al dia 27 de juny. El curs “Taller de Gravat” forma part de l’oferta educativa de monogràfics per a adults que l’Escola ofereix en horari de tarda, impartits per professors especialistes en diferents disciplines artístiques.

P1000960

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s