“Cels”, l’exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a La Sala

unnamed

El dimarts 17 de juny l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va inaugurar a la Sala municipal d’exposicions “Cels” una mostra dels treballs realitzats durant aquest curs 2013-2014 per l’alumnat dels cursos monogràfics d’Escola Oberta. Aquests treballs, escultures, pintures i dibuixos de diverses tècniques, que es podran veure fins al proper 29 de juny, han estat realitzats en els tallers de “Dibuix”, “Projectes guiats d’escultura”, “Escultura: conceptes i tècnica” i Projectes guiats de pintura, i han desenvolupat un tema comú: el cel.

A la inauguració, la sala es va fer petita per acollir el gran nombre de persones que, tot i la pluja intensa, volien veure de primera mà aquesta nova exposició: alumnes que hi exposaven les seves obres, familiars i amics, la professora encarregada d’aquests tallers, Teresa Riba, i la directora i la cap d’estudis del centre, M. Goretti Bartrolí i Raquel Camacho, respectivament.

M. Goretti Bartrolí va iniciar l’acte agraint la presència de tots els assistents, va felicitar l’alumnat pel reeixit nivell de les obres i va encoratjar a seguir treballant per superar reptes artístics gràcies a l’experimentació, la creativitat i la sensibilitat, i, seguidament, va passar la paraula a Teresa Riba, que va comentar l’enriquiment personal que suposa estar al capdavant d’aquests tallers, gràcies a l’intercanvi que es crea entre alumnes i professor i a la bona feina de totes les persones implicades.

Des del nostre centre volem felicitar, un cop més, tothom per l’esforç, la dedicació i els bons resultats obtinguts en una mostra que ja és un clàssic de l’Escola Municipal d’Art i de les propostes culturals de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s