L’expert en co-working Àngel Miranda a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Àngel_Miranda

L’expert en co-working Àngel Miranda a fer una interessant presentació als estudiants del cicle de Grau Superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. Es va tractar d’una xerrada introductòria al mètode LEARN START-UP. Aquest mètode de treball permet iniciar projectes emprenedors a partir del treball en xarxa, i el propòsit, a grans trets, d’aquest acte va ser orientar els estudiants de l’escola en el nou escenari que ofereix la tecnologia i els equips de treball flexible. Un cop finalitzats els estudis volem presentar als nostres estudiants, la possibilitat de reunir persones amb perfils molt diferents per ser capaços d’oferir productes i serveis nous, orientats a satisfer les demandes específiques dels consumidors de manera eficient i personalitzada.

“Converteix la teva idea en un producte viable” és el subtítol de la dissertació, que connecta amb la filosofia de l’escola i d’alguns dels projectes dels seus estudiants.

Aquesta xerrada va ser molt motivadora, i per això convidem a tothom qui vulgui saber més coses a assistir a la presentació que es farà el dijous 12 de juny de 19.00 a 20.00 a la Unió Empresarial de l’Anoia, on també s’oferirà aquesta mateixa informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s