Inauguració de la col·lecció BOREALIS de Bibian Blue a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

blue

La dissenyadora de moda Bibian Blue va estar present el passat dimarts dia 1 d’abril a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, en l’acte d’inauguració d’una exposició amb una selecció dels seus darrers dissenys de moda, que ha realitzat en col·laboració amb els alumnes del cicle formatiu d’Artesania en Cuir de l’escola.

En concret en aquesta exposició s’exposen peces de la seva última col·lecció BOREALIS, que va desfilar amb gran èxit a la darrera edició de la València Fashion Week, del passat 8 de març. Els alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps han treballat en l’elaboració dels complements fets en pell d’Igualada sobre la base de les propostes originals de la dissenyadora.

Va obrir l’acte d’inauguració Raquel Camacho, cap d’estudis del l’escola, que va agrair a la dissenyadora la seva presència a l’acte, i en valorà la importància de la col·laboració amb l’alumnat del centre. Bibian Blue, per la seva part també va mostrar-se molt satisfeta amb la feina feta pels alumnes i oberta a futurs convenis de cooperació amb l’escola.

La marca Bibian Blue aposta por reintroduir la peces de cotilleria en la moda actual. Es va crear l’any 2000 i des d’aleshores ha presentat els seus dissenys en importants passarel·les nacionals i internacionals i ha vestit celebritats de la música i del cinema d’arreu del món. Els seus dissenys destaquen per la seva originalitat i espectacularitat i per una estètica molt elaborada i l’ús de tècniques i materials alternatius. La mostra estarà oberta fins al dia 30 d’abril.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s