L’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa a FINEART i visita les exposicions

_MG_0215

El passat dimarts 4 de març els alumnes del cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada van dedicar el matí a la fotografia visitant exposicions organitzades en aquesta convocatòria de FINEART.

Van iniciar el recorregut visitant la mostra de Man Ray a l’Escorxador, per continuar amb el claustre de l’Escola Pia, la Cotonera, la Sala Municipal d’exposicions i el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia; en aquest espai van poder gaudir de les diverses exposicions, i, especialment de la d’Hèctor Mediavilla, amb qui van parlar i intercanviar punts de vista tant durant el circuit de la visita com a l’Auditori en una interessant xerrada.

El matí va finalitzar a l’espai “Cíclope”, on estaven situades les mostres de les escoles participants a FINEART, entre elles Del color al blanc i negre, la exposició que hi presenta l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. L’escola també ofereix un altre recull de treballs fotogràfics, La mirada dels Clàssics, al mateix recinte del centre, a l’Avinguda Barcelona, 105.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s