Cinc alumnes del Taller de gravat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, seleccionats al XXII premi Joan Vilanova de dibuix i gravat

Les obres de 5 alumnes del taller de Gravat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, Montserrat Oliva, Jordi Martínez, Dolors Escala, Josep M. Rosich i Pere del Pozo han estat seleccionades, dins la categoria de gravat, al XXII Premi Joan Vilanova de dibuix i gravat de Manresa.

 L’exposició de les obres seleccionades es va inaugurar el passat dijous 13 de febrer, al Centre Cultural el Casino, Espai 7, Pg. Pere III, 27 de Manresa, i estarà oberta fins al 2 de març en horari de visita de dimarts a diumenge de 18 a 21 h.
 L’alumna Montserrat  Oliva ha estat seleccionada amb el gravat “Arran de Terra”; l’alumne Jordi Martínez amb el gravat “Artificilitat natural”; l’alumna Dolors Escala amb el gravat “Paisatge geomètric”, l’alumne J.M. Rosich per “Solcs a la pàtina”; i l’alumne Pere del Pozo amb el gravat “La partida de dòmino”. Les tècniques utilitzades en els gravats sel.leccionats són l’aiguafort, aiguatinta, litografia sobre polièster i fotogravat.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, dins la seva oferta educativa d’estudis monogràfics, ofereix el Taller de Gravat els dijous de 19 a 21 h, amb l’objectiu de posar en contacte l’alumne amb el món de l’obra gràfica mitjançant l’aprenentatge i experimentació de les tècniques del gravat i les seves possibilitats expressives com a llenguatge amb entitat pròpia. En aquest monogràfic s’ensenya a treballar diferents matrius amb tècniques diverses: monotip, tècniques additives, xilografia i linogravat, punta seca i manera negra, aiguafort i aiguatinta, etc, l’empremta, el pas al paper, l’estampa, la inversió de la imatge i finalment el gravat o estampa.
Per a més informació trucar a Secretaria de l’escola 93 805 52 62, al blog de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps www.escolagasparcamps.org i al del Taller de gravat de l’escola www.gravatgasparcamps.blogspot.com
Gravat_Joan_Vilanova-1

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s