Master-class a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps sobre el mapping del Pantocràtor de Sant Climent de Taüll

El proper dimecres 26 de febrer, a dos quarts d’11 del matí, tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una master-class a càrrec d’Eloi Maduell (de l’empresa Playmodes) i Albert Burzon (de Burzon*Comenge). Ells són els autors del projecte de projecció audiovisual en mapping a l’església romànica de Sant Climent de Taüll, que permet visualitzar les pintures murals de l’absis, tal i com podien haver estat l’any 1123, any de la consagració de l’església.

Aquestes pintures van ser arrencades del seu lloc original i traslladades l’any 1920 al Museu Nacional d’Art de Catalunya per a la seva conservació i exposició. Maduell i Burzon explicaran com es va dur a terme aquest interessant projecte que permet explicar in situ amb projectors d’alta definició com eren els frescos, tot restituïnt d’una manera molt aproximada i alhora amb una mirada contemporània, el valor i significat d’aquesta joia de l’art romànic català.

La xerrada està dirigida especialment a l’alumnat de l’Escola d’Art però està oberta a tothom que hi vulgui assistir, prèvia inscripció via email a gasparcamps@gmail.com, o al telèfon de l’escola 938055262.

Foto_Master_Taüll

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s