L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada present a diferents fires educatives

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, amb el desig d’acostar la formació artística a tothom que hi estigui interessat i oferir el màxim d’informació sobre els estudis, cursos i tallers que s’hi imparteixen, serà present en diversos espais i fires educatives.

Així, el divendres 21 de febrer, l’escola va tenir un estand a la III Fira Igualada Universitària, on les persones interessades van poder trobar una àmplia informació sobre l’oferta formativa que imparteix el centre.

Així mateix, el dijous 13 de març, l’escola també estarà present a la VIII Fira Futur de Masquefa, una mostra de les sortides formatives i professionals que hi ha en el territori de l’Anoia Sud, que vol orientar el futur formatiu dels joves i de totes aquelles persones que volen fer una formació permanent.

I el dissabte 8 de març l’escola també tindrà una Jornada de Portes Obertes, durant la qual es podran visitar les instal·lacions del centre, trobar tota la informació referent als seus ensenyaments, tant reglats com cursos d’Escola Oberta, i consultar i aclarir dubtes amb el professorat i l’equip directiu. Cal recordar que l’escola imparteix els cicles formatius d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Assistent al producte gràfic imprès, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària, a més d’un ampli ventall de cursos monogràfics i tallers d’Escola Oberta.

Fira_IGD_Universit-2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s