“La màgia de l’espectacle”, a càrrec de Carles Morreres, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Inauguració_Carles_Morreres

Dijous passat, dia 16, es va inaugurar a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició de fotografies “La màgia de l’espectacle”. L’autor, Carles Morreres, que es dedica de fa anys a la fotografia, va presentar un conjunt de 13 imatges de gran format sobre el món de l’espectacle, de diversos conjunts musicals i d’artistes dalt l’escenari copsades en plena actuació. S’hi poden veure des de Bruce Springsteen fins a Pastora, els Gossos, la Beth, els Manel, Teràpia de shock, Mazoni, Obrint pas, The Mamzelles, els Catarres o els Mishima.

Són fotografies en les quals Morreres ha volgut transmetre sobretot l’expressió i el gest dels cantants, aconseguint a més plasmar, amb bon coneixement de la tècnica, tota l’atmosfera plàstica de llums i colors que s’originen dalt d’un escenari. Ambient que Morreres també ha volgut traslladar a l’espai expositiu, amb el muntatge in situ d’un escenari i d’una il·luminació d’acord amb les fotografies que s’hi mostren.

En la inauguració, presentada per la directora M. Goretti Bartrolí, l’artista va expressar la seva satisfacció de mostrar els seus treballs a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, en una mostra en què conflueixen feliçment la seva afició – la fotografia- amb la seva passió – la música-. L’exposició es podrà visitar fins al dia 13 de febrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s