Xerrada de l’il·lustrador Valentí Gubianas a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Valentí_Gubianas-1

L’il·lustrador Valentí Gubianas va oferir el passat dimecres dia 4 una xerrada als alumnes de Gràfica Publicitària. Aquesta xerrada s’emmarca dins de l’exposició “Il·lustracions Parada 19” que aquest autor presenta aquests dies a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i que podrà ser visitada encara fins al proper dia 20 de desembre.

En un marc i ambient distès, Valentí Gubianas va explicar als alumnes la seva experiència com a il·lustrador, des de la concepció del dibuix, l’adequació de la il·lustració al text, el treball a partir d’esbossos preliminars i el seu tractament informàtic, fins a la seva relació amb les editorials, com s’estableix un encàrrec o quines qüestions el regeixen.

Gubianas –que ha exercit àmpliament com a il·lustrador professional des de l’any 1995 i que des d’aleshores ha donat vida amb els seus dibuixos a nombrosos contes, llibres escolars i revistes per a moltes editorials- va transmetre als alumnes de l’escola l’experiència directa del seu treball però sobretot el seu entusiasme per  la feina ben feta i la passió per l’art d’explicar històries amb la forma i el color.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s