Conferència de la dissenyadora Bibian Blue a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Bibian_Blue-2

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, en el seu programa d’apropar experiències de professionals a l’alumnat del centre, va comptar el passat  3 de desembre amb la reconeguda dissenyadora de moda Bibian Blue. La conferència que va oferir és el pas previ a un projecte en pell que els alumnes del cicle formatiu d’Artesania en Cuir iniciaran en les properes setmanes amb col·laboració amb aquesta dissenyadora . La marca Bibian Blue es va crear l’any 2000 i des d’aleshores ha presentat els seus dissenys en passarel·les i ha vestit celebritats del món de la música i del cinema. És una marca que aposta por reintroduir la cotilla en la moda actual, interpretant-la de forma molt elaborada i creativa a partir d’estètiques ben diverses que van des del pin-up, el burlesque sofisticat o l’extravagant steampunk.

En la seva conferència Bibian Blue va fer un repàs als seus inicis i un recorregut a la seva trajectòria professional. Va parlar dels seus motius d’inspiració, que segons va dir, són estímuls que varien de forma constant en el dia a dia i que maduren llargament a l’hora de fer una col·lecció, i dels seus dissenyadors preferits, Gaultier, Galliano Iris van Herpen, Alexander McQueen, Thierry Mugler, entre d’altres. També va posar l’èmfasi en la seva necessitat d’experimentar constantment, desenvolupant noves tècniques i materials en cadascun dels seus projectes, com l’ús de metalls o la impressió digital.

En els propers mesos també hi ha programada a la sala d’exposicions de l’escola una mostra amb peces originals d’aquesta dissenyadora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s