Una mostra d’il·lustracions de Valentí Gubianas a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

expo_Valentí_Gubianas

Des del passat dijous dia 21 de novembre, i fins al 20 de desembre, es pot veure a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps la mostra “Il·lustracions Parada 19”, a càrrec de Valentí Gubianas.

La mostra està composta per vint-i-sis il·lustracions originals que l’autor fa acompanyar pels contes on s’han publicat. Originals dibuixos de “marietes amb cara de punyeteres, gripaus vermells, flors que no creixen enlloc més, gats grocs, bromes galtaplenes, ratolins que juguen amb la cua dels lleons, formigues repapades al seu cau ple de gormanderies”, ill·lustracions plenes de color, imaginació i fantasia.
Valentí Gubianas es va formar en els camps del disseny gràfic i industrial, però ha exercit àmpliament com a il·lustrador professional des de l’any 1995 en què va publicar el seu primer llibre. Des d’aleshores ha donat vida amb els seus dibuixos a contes, llibres escolars i revistes, i també ha dissenyat cartells, adhesius, murals, etc, … Les seves il·lustracions s’han publicat en nombroses editorials com Cruïlla, Barcanova, Edebé, Edelvives, Parramon, Santillana, Columna, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Cavall Fort, Grijalbo Mondadori, Teide, Castellnou, Anaya, Tretzevents, La Galera, entre d’altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s