Els gravats dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ja omplen l’Empremta de Gràfiques Vilanova

L’Escola d’Art Municipal Gaspar Camps exposa els gravats dels seus alumnes fins el 4 de  desembre

Els gravats dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ja es poden veure a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova, al carrer de Santa Maria, al centre d’Igualada. L’exposició es va inaugurar dijous en un acte amb nombrosa assistència d’artistes, creadors, professors de l’escola i professionals de les arts gràfiques.

Es tracta d’una exposició col·lectiva dels treballs que l’alumnat ha realitzat al Taller de Gravat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada en diferents tècniques calcogràfiques i fotogravat. Els artistes que hi exposen són Jordi Martinez, Dolors Escala, Josep Ma. Rosich, Josep Ma. Garcia, Pedro del Pozo, Montserrat Oliva, Maria Montfort, Miriam Sala i Meritxell Vilaseca.

El Taller de Gravat, impartit per la professora Raquel Camacho, vol posar en contacte a l’alumne amb el món de l’obra gràfica mitjançant l’aprenentatge i l’experimentació de les diferents tècniques del gravat o estampa.

L’exposició es podrà visitar fins el 4 de desembre durant totes les hores del dia, ja que és visible des de l’exterior de la sala l’Empremta, situada al carrer de Santa Maria número 12 d’Igualada.

L’Empremta és una sala que neix de la mà de Gràfiques Vilanova amb la voluntat de promoure desinteressadament tot tipus de creacions relacionades amb les arts gràfiques.

ProfessorsiAlumnesEMAGasparCamps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s