Conferència inaugural del curs 2013-2014 a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

El proper dijous 3 d’octubre tindrà lloc a l’Escola Municipal d´Art Gaspar Camps d’Igualada la master-class inaugural d’aquest nou curs acadèmic a càrrec d’Enric Franch.

L’escola, que imparteix cicles formatius de disseny gràfic i de disseny de producte en Pell, té per objectiu apropar el seu alumnat als professionals destacats del sector del disseny i de la creativitat per compartir experiències i coneixements. Una d’aquestes activitats són les conferències que tenen lloc, periòdicament, al llarg de tot el curs, i que complementen l’activitat educativa diària. Amb aquesta conferència inaugural es vol donar el tret de sortida a aquest nou curs escolar i a tot un seguit de diverses activitats programades.

La conferència que duu per títol “Disseny-dissenys (o que cada pal aguanti el seu paller)” versarà sobre la situació actual del disseny i plantejarà una sèrie de reflexions entorn de la transformació que ha suposat, en l’àmbit professional del disseny, el pas del disseny modern als “dissenys a la carta”.

Enric Franch (Barcelona, 1943) és arquitecte i dissenyador industrial, membre de diferents associacions de disseny com l’ADP, l’ADI-FAD, el BEDA o la Design Research Society. Actualment dirigeix el DPC (Disseny i Produccions Culturals), un estudi professional de disseny integral dedicat principalment al desenvolupament de treballs de conceptualització i de projectes de disseny per a la indústria privada i institucions públiques que operen en el sector de la cultura.

Ha estat comissari de la “Primavera del Disseny” els anys 1995 i 1997, ha col·laborat en nombroses publicacions i ha impartit classes en diferents institucions. Per la seva tasca professional també ha rebut nombrosos premis i entre els seus dissenys més representatius es troba el llum de taula Calder (1976).

La conferència tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, a dos quarts d’11 del matí. L’entrada es lliure, prèvia inscripció via email artcamps@anota.net, a Secretaria o al telèfon de l’escola d’art 938055262, i  les places són limitades.

Enric_Franch

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s