L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps col·labora amb Ingravita

entrega-premis

Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors productius de la societat (empreses, estudis de disseny, associacions, entitats, etc.), ja que són uns estudis professionalitzadors i, a través del seu currículum, aquests alumnes poden incentivar la seva creativitat i iniciar l’actuació en el món laboral en tasques adequades al perfil de cada cicle impartit al centre.

Amb aquesta idea l’escola col·labora habitualment amb diferents iniciatives sorgides del món professional en allò que anomena “projectes reals”, treballs o projectes realitzats pel seus estudiants que tenen una plasmació real, i que van, per tant, més enllà de l’exercici  realitzat en l’àmbit acadèmic, cosa que suposa un al·licient per als estudiants.

Un dels darrers projectes reals que s’ha realitzat a l’escola és una part de la imatge gràfica de l’empresa Ingravita d’Igualada. Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjàd’Art Final de disseny gràfic,dins el mòdul de Disseny Assistit per Ordinador i coordinats per la professora Judith Gràcia, van dissenyar el cartell i la samarreta promocional d’aquest rocòdrom indoor i escola d’escalada d’Igualada. I, a finals del mes de juny, Carles Ros com a representant de l’empresa, va fer lliurament als autors dels projectes seleccionats, Eric Feliz pel cartell i Marc Barnés per la samarreta, del premi, consistent en vals per provar les activitats del rocòdrom.

Al senzill acte de lliurament hi van assistir, a més de Carles Ros, que també és exalumne del centre, i dels estudiants seleccionats, la regidora Anna Bacardit, la professora Judith Gràcia, i Raquel Camacho i M. Goretti Bartrolí, cap d’estudis i directora de l’escola respectivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s