L’Exposició “Joves talents”, de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a la Unió Empresarial de l’Anoia

unióL’Exposició “Joves talents” de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, que presenta la feina realitzada de manera coordinada per l’alumnat dels cicles formatius d’Artesania en Cuir i de Gràfica Publicitària impartits a l’escola, es pot veure des de finals del mes de juny i fins a finals del mes d’octubre al vestíbul de la Unió Empresarial de l’Anoia.

Aquesta mostra es basa en un projecte de col·laboració entre aquests dos cicles: l’alumnat d’artesania en cuir ha realitzat un projecte d’empresa i ha produït un prototip físic del seu producte; i l’alumnat de gràfica publicitària ha realitzat un treball en equip per dissenyar la imatge gràfica d’aquestes empreses, creant diferents formats publicitaris (cartell, catàleg, etc.) per vendre el seu producte.

Des de l’escola volem agrair la col·laboració de la Unió Empresarial de l’Anoia, i especialment de Ramon Felip Bolba, el seu president, per poder comptar amb un espai adient per mostrar la qualitat i el nivell professional d’aquests projectes i dels estudiants que els han portat a terme i, d’aquesta manera, ampliar-ne la difusió.

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada treballa en el camp del disseny i la creativitat per donar una formació de qualitat, eines i recursos professionalitzadors a joves d’Igualada i la seva comarca. Així, a més del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Cuir i del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària, també imparteix el cicle formatiu de grau mitjà d’Assistent al producte gràfic imprès, tots ells pertanyents a la família de l’art i el disseny.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s