Noves exposicions de l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps té previst inaugurar noves exposicions dels treballs realitzats durant aquest curs 2012-2013 per l’alumnat dels cursos monogràfics d’Escola Oberta.

Del 13 al 28 de juny es podrà veure a la Sala Gaspar Camps “Gravat” una exposició col·lectiva dels treballs realitzats per l’alumnat del Taller de Gravat de l’escola durant aquest curs, on es presenta una mostra de gravats i llibres d´artista realitzats amb diferents tècniques calcogràfiques i fotogravat. La inauguració serà el dijous 13 de juny a les 8 del vespre.

El dimarts 18 de juny s’inaugurarà a la Sala Municipal l’exposició “Escola Oberta Gaspar Camps: escultura, pintura i dibuix”, que es podrà veure del mateix 18 de juny fins al 7 de juliol. En aquest cas la mostra es fa a partir d’una selecció dels treballs realitzats per l’alumnat dels cursos i tallers de Projectes guiats d’escultura, Conceptes i tècniques escultòriques, Projectes guiats de pintura i Dibuix i pintura.

Cal recordar que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ofereix un ampli ventall de cursos i tallers monogràfics de l’àmbit artístic, i que les inscripcions per al proper curs estan obertes des del dia 3 de juny.

Foto_expo_gravats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s